UMF

Anunțuri importante

 

 

 

Libraria UMF - Victor Papilian este inchisa in perioada 26.12.2022 - 02.01.2023

 

Universitatea de Medicină și Farmacie" Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca vine în sprijinul absolvenților Facultăților de Medicină prin publicarea cărții ʺCulegere de teste pentru pregătirea pentru examenul de rezidențiat – domeniul Medicinăʺ. Această publicație conține numeroase teste grilă a căror rezolvare facilitează pregătirea pentru examenul de rezidențiat, domeniul Medicină, și care urmăresc tematica și bibliografia concursului de intrare în rezidențiat publicată de Ministerul Sănătății: Feather A, Randall D, Waterhouse M: Kumar și Clark Medicină Clinică. Azamfirei L, Buzoianu AD, Gheonea DI – coordonatorii ediției în limba română, Ed. 10, Ed. Hipocrate, București 2021; Lawrence PF: Chirurgie generală și specialități chirurgicale. Crețu O, Jinga V, Scripcariu V – coordonatorii ediției în limba română, Ed. 6, Ed. Hipocrate, București 2021; Ganti L, Lebowitz D, Rosario J, Vera A: Sinopsis de medicină. Mărginean CO, Poiană C - coordonatorii ediției în limba română, Ed. 5, Ed. Hipocrate, București 2021.

Cartea se comercializează începând din data de 11 aug. 2022 prin intermediul Librăriei "Victor Papilian" din cadrul Universității de Medicină și Farmacie" Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca.

 

Cum puteți achiziționa acest manual?

1. De la Librăria ”Victor Papilian” din cadrul universității noastre, str. Emil Isac nr. 13, Cluj-Napoca.

Pentru Informații suplimentare și stocul disponibil ne puteți contacta la numărul de telefon 0374834926.

  1. Bon de comandă: prin completarea și trimiterea prin email a bonului de comandă (fişierul ataşat în josul paginii) la adresa: 

 

Preţul de vânzare (inclusiv TVA): 99 lei / exemplar, la care se adaugă taxele de livrare pentru expedierile în țară.

                                                                                                        
Comanda prin serviciul de transport - Poşta Română

Termen de livrare: 5-6 zile lucrătoare (de la data procesării comenzii).
Plata prin ramburs.

La contravaloarea manualului comandat, se adaugă taxele de transport, între 12 - 14 lei, în funcție de greutatea coletului. 

Pentru coletele ce depășesc 1 kg. la taxa de transport se adaugă 1.20 lei pentru fiecare kg. suplimentar.

Tarifele includ TVA.      

 

Comanda prin serviciul de transport prin curierat rapid Urgent Cargus

Termen estimativ de livrare: 2 zile lucrătoare (de la data procesării comenzii și predarea coletului către firma de curierat).

Plata prin ramburs.

La contravaloarea manualului comandat, se adaugă taxele de transport.


 

 

Puteti achizitiona titlurile dorite de la Libraria UMF - Victor Papilian - strada Emil Isac nr. 13, Cluj-Napoca, jud. Cluj (orar: Luni-Vineri: 8-14) sau prin intermediul unui mesaj trimis la adresa de mail:    in care sa menţionaţi denumirea cartilor, numarul de exemplare,  numele, adresa exacta, CNP-ul sau CIF-ul (necesar pentru emiterea facturii fiscale), numarul de telefon si modalitatea de transport (Urgent Cargus sau Posta Romana).
 

 

 

Accesat de 14621 de ori