Luni, 01 Octombrie 2018 13:04

Campanie “Bursa valorilor Regina Maria”

“Regina Maria iubeste Clujul” nu mai reprezinta o declaratie de intentie, ci se reflecta in actiuni concrete si investitii majore pe care Regina Maria le-a desfasurat la Cluj in ultimul an.

“Un spital pentru Cluj” este perspectiva pe care o oferim medicilor, studentilor medicinisti care aleg sa ramana, sa se implice activ si sa vada cum cresc lucrurile in orasul lor. Ne dorim sa devenim un angajator de elita si un exemplu bun de urmat pentru alte companii din Cluj si regiune.

Acesta este higher purpose-ul din spatele burselor acordate anul acesta de Regina Maria studentilor de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj si, incepand de anul acesta, si celor mai buni absolventi ai scolii de asistenti medicali, in contextul proiectului Academiei Asistentilor medicali pe care dorim sa il inauguram la Cluj in anul 2019.

Bursa Regina Maria

Tema pe care o propunem pentru redactarea eseului din acest an este “Proiectia traiectoriei mele profesionale. Unde ma vad profesand peste 10 ani”, in contextul pozitionarii Regina Maria ca angajator de top, a alternativei viabile pe care le-o oferim absolventilor prin spitalul pe care il inauguram la Cluj.

Eseul (de max. o pagina) trebuie sa reflecte planurile lor de viitor, cele mai inspirate (aferente celor doua categorii: medic/ asistent) vor fi premiate.

Campania va demara in luna septembrie, isi va desemna castigatorii in contextul evenimentului prilejuit de lansarea Spitalului si pe care o vom sustine pe intreg parcursul anului.

Criterii de selectie. Se considera eligibile urmatoarele:

  1. Media de absolvire a anilor precedenti 20%
  2. Activitati extracuriculare si implicarea in proiecte sociale umanitare (conform CV). Documente justificative (ex. diploma de participare, certificat de participare) vor fi solicitate in caz de selectie. 30%
  3. Eseu - Manifesto personal al candidatilor, prin care demonstreaza care e viziunea lor despre traiectoria profesionala in urmatorii 10 ani. Eseul trebuie sa aiba aproximativ 1 pagina A4, cu un minim de 2.500 si un maxim de 3.000 de caractere (fara spatii) . 50%

In plus, studentii trebuie sa fie fara credite restante din anii anteriori de studiu si integralisti la finalul sesiunii ordinare pentru care se calculeaza bursa, sa aiba o buna reputatie.

De asemenea, studentii trebuie sa faca dovada participarii la cursuri/seminarii/practica (cel putin 70%). In cazul in care dupa acordarea bursei, unul dintre criteriile de mai sus nu mai este indeplinit, CMU, prin decizie motivata poate dispune suspendarea sau chiar incetarea acordarii bursei.

Numar de burse:

2 (o bursa pentru anul V si una pentru anul VI) – 3500 Eur/student)
2 ( pentru anul III) – 2000 Eur / absolvent)

 

Accesat de 3614 de ori

Selecție - anunțuri