Luni, 26 August 2019 14:03

Workshopul de Endoscopie Digestivă: Digestive Endoscopy Cluj 2019

Dragi colegi, prieteni și parteneri,

În numele colegilor din echipa de organizare, îmi face o deosebită plăcere să vă invit la Workshopul de Endoscopie Digestivă, Digestive Endoscopy Cluj 2019, care va avea loc în Cluj-Napoca, in perioada 19 - 21 Septembrie 2019, în Aula „Iuliu Hațieganu”, situată pe strada Marinescu nr. 23.
La fel ca în cadrul edițiilor precedente, vom avea alături experți de seamă din domeniul endoscopiei digestive intervenționale care timp de două zile pe parcursul transmisiunilor live, vor efectua proceduri endosopice cu rol diagnostic și terapeutic.
Alătui de noi vor fi: Marianna Arvanitakis (Belgium), Tibor Gyökeres (Hungary), Mouen Khashab (USA), Arnaud Lemmers (Belgium), Jan Martinek (Czech Republic), Erwin Santo (Israel), Adrian Saftoiu (Romania).
Manifestările devenite deja tradiție: Hands-On Training si Hepatology Meeting, dedicate tinerilor gastroenterologi și celor cu preocupări din sfera patologiei hepatice vor avea loc în data de 21 Septembrie 2019, în cadrul Centrului de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Vă așteptăm cu drag alături de noi la DEC 2019!
Prof. Dr. Marcel Tanțău,
Director Workshop

Pentru informații suplimentare și înregistrare vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: https://endoscopycluj.ro/

Accesat de 790 de ori

Selecție - anunțuri