Imprimă această pagină
Vineri, 17 Ianuarie 2020 12:56

Concursul doctoranzilor: "Teza mea în 180 de secunde" 2020

  Institutul Francez din România și Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală organizează cea de-a patra ediție a concursului Teza mea în 180 de secunde.
   
  Acest concurs permite doctoranzilor să își prezinte subiectul cercetării lor în franceză, folosind termeni simpli, în fața unui auditoriu profan și variat.
   
  Fiecare student/studentă trebuie să realizeze în 3 minute o prezentare clară, concisă și convingătoare a proiectului său de cercetare, totul cu ajutorul unui singur slide.
   
  Calendarul competiției este următorul:

  - Înscrieri până în 1 martie 2020 AICI
  - Finala națională la București în 6 mai 2020
  - Finala internațională la Paris în octombrie 2020 (laureatul finalei naționale va reprezenta România)
   
  Unul din criteriile de admitere este de a fi înscris sau de a fi fost înscris într-un program de doctorat în anul universitar în curs (2019-2020) sau de a fi susținut teza de doctorat în cursul anului universitar 2018-2019.
  Doctoranzii care efectuează teza lor în română, engleză, germană etc. sunt bineveniți să participe la concurs. Trebuie doar să se exprime, timp de 3 minute, în franceză, pentru a expune teza lor.
  Suntem convinși că acest concurs reprezintă un bun exercițiu de sinteză și de comunicare pentru studenții doctoranzi, rugându-vă să difuzați informația în rândul colegilor și doctoranzilor dumneavoastră.
   
  Vă invităm să găsiți atașat afișul concursului și le cahier du candidat, iar aici mai multe informații.

  Accesat de 826 de ori