Imprimă această pagină
Marți, 21 Ianuarie 2020 13:45

Workshop-ul național cu participare internațională "Managementul Modern în Insuficiența Respiratorie. Respirația și Ventilația Non Invazivă"

  Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", în parteneriat cu Societatea Română de Pneumologie, organizează la Cluj-Napoca, în perioada 12-13 martie 2020, workshop-ul național cu participare internațională – Managementul Modern în Insuficiența Respiratorie. Respirația și Ventilația Non Invazivă.

  Stimați colegi,

  În numele Comitetului de Organizare, am deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshop-ul Național „Respirația și Ventilația Noninvazivă” cu participare internațională, care se va desfășura la Cluj-Napoca, între 12 și 13 martie 2020, la Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului, nr. 129.                                                                                                                                                                          
  Prin programul științific al manifestării ne dorim să sensibilizăm comunitatea medicală cu informații de ultimă oră din domeniu în ce privește rolul terapeutic al ventilației noninvazive la pacientul cu patologie bronhopulmonară și să creăm un mediu favorabil dezvoltării interacțiunilor interdisciplinare. Împreună, vă invit să dezbatem și să căutăm soluții în fața acestor provocări cotidiene.                                      
  Programul științific al manifestării cuprinde comunicări, demonstrații practice și cazuri clinice legate de noutățile în domeniul ventilației noninvazive. Sperăm să găsiţi tematica abordată extrem de interesantă și utilă pentru practica dumneavoastră cotidiană.                                    

  Vă aşteptăm cu drag în Centrul Universitar Cluj-Napoca!

  Preşedinte Workshop,
  Prof. Dr. Doina Todea
  Disciplina PNEUMOLOGIE


  Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul evenimentului: https://somnologiecluj.ro/.

  Accesat de 1457 de ori