Luni, 24 August 2020 08:16

Cercetare națională - studenți (Eurostudent VII și Chestionarul Național Studențesc-CNS) - concurs experti universitati A4.6

Referitor la cercetarea națională privind studenții de la ciclurile de licență și master, realizată prin intermediul a două studii integrate: Chestionarul Național Studențesc (CNS) și Studiul EUROSTUDENT, coordonată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), la solicitarea Ministerului Educației și Cercetării (MEC) - v. adresa anexata, menționăm că implementarea celor două chestionare a fost amânată pentru toamna anului 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.

Vă informăm și de faptul că UEFISCDI a scos la concurs un număr de 49 de poziții de experți universități, tocmai pentru a vă sprijini eforturile instituționale în vederea unei cât mai bune colaborări, 47 dintre acestea fiind aferente fiecărei instituții de învățământ superior public de stat. Acești experți vor contribui la coordonarea eforturilor de actualizare a datelor de contact ale studenților înscriși în Registrul Matricol Unic, vor sprijini echipa de la nivel central cu activități specifice desfășurate la nivelul universității și vor promova proiectul în cadrul instituției de învățământ superior din care provin.

Aceste poziții sunt cuprinse în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766, desfășurat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării.

Vă trimitem atașat și anunțul de selecție (https://uefiscdi.gov.ro/cariere), pozițiile în cauză fiind la nr. 15 (Experți universități A 4.6). Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 august 2020, ora 16.00. Dosarele se depun online. Precizăm că recomandarea din partea instituției de învățământ superior din care provin candidații constituie avantaj. Având în vedere termenul apropiat, ne exprimăm speranța că ne veți sprijini cu celeritate.

Pentru orice alte nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziție pe adresa de email .

Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu detalii suplimentare despre modul în care se va desfășura implementarea celor două chestionare în această toamnă.

Cu deosebită considerație,

Echipa de implementare CNS-ESVII

Accesat de 881 de ori

Selecție - anunțuri