Vineri, 10 Iunie 2022 13:09

ANUNȚ PRIVIND CAZAREA PE PERIOADA VACANȚEI DE VARĂ 2022

• Absolvenţii care rămân doar pentru participarea la Festivitatea de absolvire, promoția 2022 și la banchet, precum şi studenţii care au examene restante, pot rămâne în căminul în care au locuit de-a lungul anului universitar, dar nu neapărat în aceeaşi cameră, până în data de 25 iulie 2022.

• Studenţii care îşi efectuează practica de vară în Cluj-Napoca (nu mai mult de 4 săptămâni), studenţii înscrişi în proiectul MEDPRACT, absolvenţii care doresc cazare până la susţinerea examenului de licenţă, voluntarii SMURD / AMBULANȚĂ, studenţii implicaţi în proiectele organizaţiilor studenţeşti şi studenţii implicaţi în activităţi de cercetare ştiinţifică, cazaţi în căminele IX - X Haşdeu şi căminul VI Observator se vor muta în căminul I Observator.
Cei care sunt cazaţi în căminele B11, B13 si I Observator îşi vor păstra cazarea în cămin, dar nu neapărat în aceeaşi cameră.

Căminele IX Haşdeu, X Haşdeu şi VI Observator se vor închide în data de 25 iulie 2022 .

Căminele I Observator, VII A , B11 şi B13 rămân deschise până în data de 29 septembrie 2022.

Mutarea în căminul I Observator se face în săptămâna 4-8 iulie 2022.

Pentru toate situaţiile mai sus menţionate este obligatorie completarea unei cereri tip.

Aceste cereri pot fi găsite la administrațiile căminelor ori la agenţii de pază şi tot acolo le puteţi lăsa completate, pentru a nu fi condiţionaţi de programul de lucru al administrației.


La căminele B11 şi B13 vor fi cereri pe suportul de corespondenţă de la intrările în cămine, urmând a le lăsa completate la administraţie, la agentul de pază de la căminul IX sau în dulapul tip poştă de pe perete, lângă administraţie.


Perioada de depunere a acestor cereri este 14-24 iunie 2022.
Puteți completa cererea și ulterior la administraţiile căminelor deschise pe perioada verii, în funcţie de necesitatea fiecăruia.

COMISIA DE CAZARE

Accesat de 2807 de ori

Selecție - anunțuri