Imprimă această pagină
Miercuri, 06 Iulie 2022 10:15

Evaluarea metodelor de examinare pentru semestrul II, anul universitar 2021-2022

  Dragi studenți,

  În perioada 05 – 24 Iulie 2022 are loc evaluarea metodelor de examinare de către studenți, pentru materiile desfășurate în semestrul II al anului universitar 2021-2022. Veți putea completa, așadar, un singur formular pentru fiecare materie, referitor la metodele de examinare de la curs și de la lucrare practică sau stagiu clinic. De asemenea, studenții care NU au realizat, în etapa anterioară, evaluarea activității didactice pentru anumite materii desfășurate în semestrul II, au posibilitatea să completeze formularele în această perioadă.

   

  Detalii privitoare la procesul de evaluare desfășurat pe noua platformă informatică, veți regăsi pe adresele instituționale de e-mail (@elearn.umfcluj.ro). Pentru a vă autentifica, este nevoie să accesați serviciul de e-mail Outlook la adresa https://outlook.office.com/mail/ și să introduceți datele folosite pentru Microsoft Teams.

  Evaluările pe care le realizați sunt confidențiale, răspunsurile oferite neputând fi asociate în niciun mod cu datele studenților.

  Dacă întâmpinați dificultăți în realizarea evaluărilor, sau doriți să ne transmiteți aspecte care au nevoie de modificări, respectiv completări, vă rugăm să utilizați adresa de e-mail  dep.calitate@elearn.umfcluj.ro.

  Cu gânduri bune,

  Echipa Departamentului de Asigurare a Calității

  Accesat de 1041 de ori